Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

George Busker / Jorcx

Músic / Cantautor

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 8.85
    total

Acords En Vers: Junts i Efímers [nou disc]

Ja s'ha publicat oficialmebt el disc del projecte Acords En Vers "Junts i Efímers", amb cançons de Jordi Calmet (Jorcx / George Busker) basades en els poemes de Mireia Companys.
Podeu escoltar el disc a Spotify i altres plataformes digitals:
https://open.spotify.com/album/6jIaMRTV7It3Z9i5uhIXlM?si=sfcr21mZT7KI5nD-_edlLg

***
El duet poeticomusical "Acords En Vers” publica el seu nou disc “Junts i Efímers” amb cançons de Jordi Calmet (Jorcx) basades en poemes de Mireia Companys. 
A partir de les lletres de Mireia Companys, el cantautor Jordi Calmet ha compost la música, interpretat i produït els deu temes de l’àlbum. La meitat de les cançons van ser fetes en una primera etapa (2014-2015) centrada en el llibre "Perfils de la inconsistència" i d'altres poemes inèdits. L'altra meitat pertany a una segona etapa (2017-2019) que va arrencar amb la publicació del poemari "Un brot de febre". L’edició del disc ha estat possible gràcies a una campanya de micro-mecenatge.
Aquest projecte va començar l'any 2014 i s’ha presentat en directe en diversos esdeveniments en què la Mireia recita i el Jordi canta. És el cas, per exemple,  dels recitals a la Poeteca (el cicle de poesia de la Createca), al Club Cronopios, a la llibreria Barra Llibre o al cicle “Poesia & Cia” de Badalona (organitzat per l’Associació Pont del Petroli).

George Busker / Jorcx
19 Juliol 2019
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat